Cilj turnirja

V soboto, 9.9.2017 s pričetkom ob 08.00 uri organiziramo v Poljčanah, na športnih igriščih v bližini gasilskega doma Poljčane, turnir v odbojki na mivki in v malem nogometu na umetni travi. Za organizacijo turnirja smo se odločili iz več razlogov in s posebnim ciljem, ki je usmerjen v dobro vsem krajanom Občine Poljčane.

Kraj, kot so Poljčane ima izredno športno infrastrukturo (precej športnih objektov) in zdi se nam, da so ti športni objekti nekoliko premalo izkoriščeni s ciljem organizacije kakršnih koli turnirjev oz. športnih dogodkov, kateri bi bili namenjeni domačinom in drugim ljudem.

Športni dogodki oz. turnirji v različnih športnih panogah, so dobrodošli tako za druženje, spoznavanje in seveda za športno udejstvovanje, kar je seveda dobro za zdravje vsakega posameznika. Vsem nam je dobro znano, da šport krepi telo in duha ter zmanjšuje stres.

Naš glavni cilj turnirja je, da bomo VES DENARNI IZKUPIČEK turnirja, po tem, ko bomo opravili plačilo vseh stroškov v povezavi z organizacijo turnirja, organizator turnirja namenili v nakup košev za smeti, katere želimo v nadaljevanju predati – donirati Občini Poljčane, da jih le ta lahko koristno uporabijo oz. razvrstijo na območju Poljčan in okolice.

Zakaj za nakup košev za smeti?

Mi kot organizatorji turnirja, tako tudi drugi občani Poljčan ugotavljamo, da na nekaterih mestih Občine Poljčane primanjkuje oz. pogrešamo, tako v samem centru Poljčan kot drugje po občini, koše za smeti. Občasno je opaziti različne manjše in večje smeti na tleh in, ko jih želiš pobrat, ugotoviš, da je najbližji javni koš za smeti precej oddaljen. 

Koliko košev za smeti bomo lahko ob tem nabavili je odvisno od finančnih sredstev, ki jih bomo pridobili tako iz prijavnin ekip turnirja, kakor tudi na podlagi donacij oz. sponzorskih sredstev.

V zvezi pridobivanja finančnih sredstev (donacij in sponzorstev) smo se odločili, da bomo naslovili vsem pravnim subjektom, ki delujejo na območju Občine Poljčane prošnje za donacije oz. sponzoriranja turnirja.

Vsa prejeta donirana sredstva pa bodo v nadaljevanju namenili izključno v nakup košev za smeti, ki jih želimo donirati Občini Poljčane za še čistejše okolje v občini.

Če se odločite za donacijo (sponzoriranje) denarnih sredstev za zgoraj opisan cilj turnirja – nakup košev za smeti, lahko nakazilo opravite na transakcijski račun štev. : SI56 0441 1011 3643 723  (Nova KBM  d.d.), referenca SI 05 – 1411756-2500070315-180 s pripisom namena plačila : donacija (sponzorstvo) Turnir Poljčane 2017. Prav tako bomo za donacijo (sponzorstvo) podpisali ustrezno pogodbo. V kolikor bi želeli namesto denarnih sredstev donirati (sponzorirati) vaše izdelke oz. kaj drugega (storitve) bomo tudi slednjih veseli ter jih bomo uporabili kot praktične nagrade v nagradnem skladu.

Kot donator oz. sponzor boste izpostavljeni na spletni strani turnirja www.turnir-poljcane.si, izpostavljeni boste na Facebook straneh Trgovine FRČO MOTO, lokala Kava Bar Frčo in dogodka – turnirja, v gostinskem lokalu Kava Bar Frčo v Poljčanah bomo na TV sprejemniku (ki je namenjen oglaševanju) vrteli vašo reklamno sporočilo oz. logotip vašega podjetja, na samem turnirju boste s strani povezovalca oz. napovedovalca večkrat javno omenjeni …

Ob koncu izvedbe turnirja in po nakupu košev za smeti vam bomo posredovali finančno poročilo izvedbe projekta. Prav tako pa vas bomo povabili na dan predaje košev za smeti , županu Občine Poljčane, da boste prisotni pri predaji, kjer boste kot donator dogodka oz. projekta javno omenjeni in se vam bomo zahvalili za podporo.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo.

Boris Vodušek